Det här är GoldWare

GoldWare 2017

GoldWare är en konsultfirma som grundades 1996. Tillsammans har vi klarat IT-bubblor och utvecklat företaget inom nya områden och med ny teknik varje år. Vi tror på att skapa en miljö där alla våra anställda och kunder trivs. Vår vision är att kunna erbjuda tjänster som alltid uppfyller våra kunders krav och förväntningar till ett bra pris.

Vi utför många olika uppdrag för våra kunder inom områden som IT-support, telefonisamordning, projektledning och drift.

 Läs gärna några av våra kundcase för att få exempel på vad vi kan göra för er!

 

Kontakta oss!

kontakta gärna oss om du vill veta mer!

Vi har Sveriges bästa IT-Konsulter

Kontakta oss!

kontakta gärna oss om du vill veta mer!

Vi har Sveriges bästa konsulter

Våra konsulter

[show-team  layout='grid' style='img-square,img-white-border,text-left,img-above,normal-float' display='photo,website,position,social,freehtml,location,email,telephone,name,groups']

Våra partners och certifieringar

GoldWare är stolta över våra många partners och certifieringar, vi är Microsoft Silver Midmarket Solutions Providers och vi har bl.a. flertalet Microsoft certifieringar inom server och nätverk (MCSA, MCTEM, MCPS, MCNPS, MCITP, MCITP1, MCTS). Vi är även stolta partners med VM-Ware, Fujitsu, Cisco och många av oss är MiCloud Telepo Certified Solution Administrators.

Vi följer ISO 9001:2008 vilket innebär att vi uppfyller 58 krav på företagets kvalitetsprocesser.
Vill du veta mer om ISO 9001 kan du läsa mer på Interteks hemsida.

 

Partners & Certifieringar

Vår policy och värderingar

Vår vision är att GoldWare skall leverera kvalitativa och kostnadseffektiva drift- och konsulttjänster inom IT och med vår expertis kunna skapa rätt lösningar idag och för framtiden. Våra ledord är kvalitet, tillförlitlighet, tillgänglighet och stabilitet. Vårt mål är att våra kunder och vår omvärld skall se oss som ett ärligt och pålitligt företag med marknadsledande tjänster inom nätverk och kommunikation.  

 

Vi värderar att våra medarbetare trivs hos GoldWare och en viktig sak för oss är att ständigt arbeta för att vår personal mår bra och kan vara stolta representanter av företaget och dess tjänster. 

Vår personal kännetecknas av sin lyhördhet, kvalitetskänsla, sitt aktiva lyssnande och viljan att alltid arbeta för att skapa mervärde för kund. Vi visar alltid respekt för både varandra och kunder.

GoldWare har nolltolerans för kränkande och stötande agerande utifrån ras, etnicitet, kön, ålder, religion, handikapp eller någon annan grund. Hos oss har alla samma värde och respekteras på samma sätt. 

 

Vår miljöpolicy är att GoldWare skall sträva efter att ta ett aktivt samhällsansvar och försöka minimera och förebygga negativ miljöpåverkan. Vi använder grön el och arbetar för att bedriva verksamheten med minimalt fotavtryck på miljön genom att prioritera miljövänliga material, källsortera och ställa miljökrav vid inköp av varor och tjänster.