Ta hjälp av våra erfarna och certifierade konsulter för att lösa era IT-problem. Vi kan hjälpa er med förstudier, kravställning, inköpsspecificering, uppgraderingar, virtualiseringar, systemförvaltning och IT-drift m.m. GoldWare är leverantörsoberoende – därför kan vi hjälpa till att ta fram den IT-lösning som är bäst för just er.

Vi har såväl djup som bred kompetens inom design, implementation och drift. Vi är även experter inom installation, optimering och drift av Microsoftsystem.

En av GoldWares konsulter kopplar ihop utrustning

 

Tack vare våra IT-specialister kan vi ge våra kunder det stöd de behöver oavsett var de befinner sig i arbetsprocessen.

Windowstekniker

Certifierade & med lång erfarenhet

Systemförvaltning

Strukturerade konsulter med gedigen kunskap

Driftövervakning

Minimera risken för avbrott i era tjänster

Support

Användarsupport & tekniker tillgängliga på plats eller via distans

Upphandling

Se affärsnyttan i varje situation

Inköp

Inköp & installation av IT-utrustning och program

Kontakta oss!

Ring 08 - 428 83 04

Vill du komma i kontakt med GoldWare?

Kontakta oss!

Ring 08 - 428 83 04

Vill du komma i kontakt med GoldWare?

Kontakta oss!

Ring 08 - 428 83 04

Vill du komma i kontakt med GoldWare?

Kontakta oss!

Ring 08 - 428 83 04

Vill du komma i kontakt med GoldWare?

Windowstekniker

GoldWare har Windowstekniker med flertalet olika certifieringar som t.ex. MCTEM, MCPS, MCNPS,MCITP, MCITP1, MCTS och MCSA: Windows server. Våra tekniker kan vara med hela vägen från design, inköp och implementation till drift och support.

Support

Låt GoldWare bli er supportavdelning dit ni vänder er med problem som kan dyka upp i en IT-miljö. Få stöd på plats, över telefon eller via fjärrstyrning. Vi har lång erfarenhet av att vara både first- och second-line support inom IT och telefoni.

Systemförvaltning

Våra konsulter har gedigen erfarenhet av förvaltningsetablering, ledning och genomförande. Vi är bl.a. certifierade enligt PM3 och kan hjälpa dig under hela förvaltningsprocessen - från etablering till sunsetting av system.

Upphandling

Vill ni ha hjälp att utmana era leverantörer i frågor om lösningar och teknik? Med vår erfarenhet kan vi stötta er med både kravställning och att syna lösningsförslag. GoldWare har bland annat hjälpt till vid anskaffande av nya affärssystem, telefonisystem och datalagringslösningar. Vi kan vara närvarande vid varje steg och hjälpa er att få ut det ni önskar av affären.

Inköp

Vi hjälper våra kunder med inköp av såväl hårdvara som applikationer och program. Vi ordnar så att ert företag får de produkter ni behöver utan att betala för mycket. När det är dags för nya datorer, mobiltelefoner eller surfplattor kan vi köpa in och konfigurera dem efter era önskemål. När användaren får produkten i sin hand kan de snabbt börja använda den utan att behöva installera program och uppdateringar. 

Driftövervakning

Att ha avbrott i verksamheten kan vara både besvärligt och kostsamt. Tyvärr så händer det att utrustning och tjänster slutar fungera oavsett storlek på företag, vad som gör skillnaden är hur det hanteras. Med driftövervakning från GoldWare kan riskerna för att saker slutar fungera minimeras genom övervakningssystem (EWS) och regelbunden kontroll av utrustning. Med klara rutiner över vem som skall kontaktas och vilka som kan åtgärda problemen slipper man onödig tid där verksamheten blir lidande när olyckan väl är framme.