Goldware utför stora och små uppdrag inom IT-drift. Oavsett om ni är vana administratörer eller behöver hjälp på en grundläggande nivå så har vi konsulter och teknik som kan stötta er.

Tekniker i serverhall arbetandes med daglig drift (Han heter Fredrik!) Vare sig det gäller att skjuta ut applikationer till dator eller mobiler, skapa säkerhetskopior, starta upp ett nytt IT-projekt eller drifta en befintlig miljö så har vi verktygen och erfarenheten för att lösa det.

Vi har konsulter med lång erfarenhet och duktiga projektledare som snabbt och enkelt kan ro era IT-projekt i hamn.

Baserat på krav, säkerhetskrav, kostnadskontroll och behov av support så kan vi erbjuda kundanpassade serviceavtal. GoldWare kan också erbjuda en komplett plattform där er IT-miljö driftas med produkter och tjänster från marknadens ledande aktörer. Vi ser till att allt fungerar utan problem samtidigt som vi konstant utökar vår portfölj med uppdaterade och nya tjänster. Vi kommer gärna ut till er för att lyssna och hitta rätt lösning för era specifika behov och önskemål.

Office 365

Installation och underhåll av Office 365

Windows Server

Certifierade och erfarna servertekniker till era lösningar

Nätverk & Kommunikation

Koppla ihop era kontor, funktioner och användare på ett smidigt sätt

Small business lösningar

Helhetslösningar inom drift till små och medelstora företag

Mobile device management

Få kontroll över era mobila enheter genom MDM-lösningar

Hosting

Fysiska eller virtualiserade lösningar för er servermiljö

Kontakta oss!

Ring 08 - 428 83 04

Vill du komma i kontakt med GoldWare?

Kontakta oss!

Ring 08 - 428 83 04

Vill du komma i kontakt med GoldWare?

Kontakta oss!

Ring 08 - 428 83 04

Vill du komma i kontakt med GoldWare?

Kontakta oss!

Ring 08 - 428 83 04

Vill du komma i kontakt med GoldWare?

Office 365

Oavsett om du arbetar på kontoret eller är ute på resa så har du genom Office 365 tillgång till en välbekant och komplett uppsättning produktivitetsverktyg. Arbeta var du än befinner dig, när du behöver det och på vilken enhet du vill. Dela filer, delta i möten och koppla upp dig sömlöst mellan olika platser, nätverk och datorer.

GoldWare hjälper ditt företag att sätta upp och komma igång med Office 365 så att ni kan jobba utan avbrott när och hur ni vill. 

Windows Server

Låt våra erfarna och certifierade tekniker ta hand om era servrar. Vi kan hjälpa er med det mesta när det gäller till exempel installation, konfiguration, Active Directory & Group Policy.

Nätverk & kommunikation

GoldWare utför installation och konfigurering av nätverk på stora och små kontor utefter önskemål. Har ni behov av att koppla ihop nätverk som ligger på olika geografiska platser så kan vi enkelt och på ett säkert sätt utföra detta med era befintliga internetförbindelser.

Vi kan även utföra en så kallad "Wi-Fi site survey" där vi ser hur ert trådlösa nätverk ser ut i era lokaler och utifrån detta rekommendera var och hur ni bör placera era accesspunkter för att få optimal täckning. Behöver ni hjälp med vilken utrustning ni skall köpa in eller med att installera den så kan vi givetvis hjälpa till med det också.

Small business lösningar

Genom att samla er IT hos oss kan vi erbjuda lösningar som är både prisvärda och passar just era behov. GoldWare erbjuder skräddarsydda lösningar inom bland annat mail, lagring, kommunikation, telefoni och backuper. Vi går tillsammans igenom de förutsättningar ni behöver och bygger lösningen utefter det. Då allt är samlat hos oss är det enkelt att göra ändringar och uppgraderingar när ni behöver det.

Mobile device management

Dashboard vy över hur det kan se ut i en MDM portal (I detta fall Airwatch) Vi blir alltmer mobila i vårt arbetssätt och alltfler av våra dagliga uppgifter kan skötas från mobiler och surfplattor istället för genom traditionella arbetsstationer. Vi hjälper ert företag att bli mer mobilt i sitt arbetssätt och vi kan ge dig som administratör verktygen för att enkelt kunna hantera era enheter eller möjligheten att helt outsourca det till oss.

Genom en mobile device management plattform (MDM) kan man till exempel enkelt hantera säkerhetspolicys som lösenord, kryptering och inställningar för trådlösa nätverk på alla enheter genom en enda central plattform.

Det går även att bestämma vilka applikationer användare får installera, se till att appar alltid är uppdaterade eller se om någon har "jailbreakat" sin enhet. MDM-lösningar är även väldigt praktiska för att kunna inventera hård- och mjukvara, radera data remote, låsa eller låsa upp enheter och visa deras geografiska position.

Fråga gärna oss hur vi kan göra din vardag lättare genom hantering av mobila enheter. 

Hosting

Vare sig ni behöver fysiska eller virtuella servrar så kan vi ta hand om dessa i vår datahall där vi kan se till att er miljö alltid är uppe, uppdaterad och uppbackad.